Referencer

 

“Jeg  havde gennem lang tid følt mig rigtig stresset. I midten af  december -13 blev jeg klar over at jeg havde sterke symptomer på stress. Jeg kom gennem jul og nytår på autopilot og var klar over at jeg måtte gøre noget ved mit stress.

Jeg læste i januar i Frederiksborg Amts Avis om Louise Rønde og besluttede mig for at jeg ville kontakte hende. Jeg har derefter gået til samtaler hos Louise i februar-marts-april.

Louise er en meget behagelig person at samtale med. Hun gav mig hurtigt nogle verktøjer som jeg kunne bruge mod mit stress. Jeg lærte at slappe af og jeg blev også i stand til at kunne styre mine tanker når de ”gik i ring”.

Louise lagde vægt på vigtigheden af at ”forkæle” seg selv og fokuserede også  meget på sammenhængen mellem fysisk aktivitet og mental  tilstand. Det blev nogle af de vigtigste værktøjer for mig.

Louise er god til at ”se” hele det mennesket hun samtaler med og til at vejlede således at man efter at coachingforløbet er afsluttet, fortsat er i stand til at bruge de værktøjer man har fået.

Jeg kan med stor glæde anbefale Louise Rønde som coach, når man føler at stresset vokser en over hovedet.”

10.05.2014, Elin M. Høie

 

“Jeg vil gerne anbefale Louise Rønde, da hun har været til stor hjælp for mig til at blive rask og komme tilbage til arbejdslivet. Jeg er praktiserende læge og fik en sygdom, som til sidst første til udbrændthed/stress. Jeg mente nok at vide, hvordan jeg skulle komme mig igen qua min profession, og jeg brugte derfor ikke anden hjælp end min egen læge. Men efter 1/2 år og kun ringe fremgang kontaktede jeg Louise.

Allerede efter første gang gik jeg hjem med en god mave-fornemmelse og flere gode værktøjer, som jeg ikke kendte til. Siden er det kun gået fremad og helt sikkert meget hurtigere pga. mit samarbejde med Louise.

Hun guider mig hele tiden i den rigtige retning med alle hendes kloge råd, samtidig med at hun også støtter mig og holder mit mod oppe i denne svære tid. Hun kan klart anbefales!”

Hanne Erritzøe, Praktiserende læge

 

Testimonial:

“As a coach, Louise has the structure, dedication and warmth. This combined with her experience makes her a strong coach.”

Chris Manning, CEO Manning Inspire

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *