Louise Rønde

Louise_Roende_vinterJeg er uddannet Life- og Business Coach hos Manning Inspire, hvor jeg også er certifier. Desuden er jeg certificeret stresscoach hos Bjarne Toftegård, og mit speciale er stress og eksamensangst.

I 2014 er jeg startet på psykoterapeut uddannelsen på Nordisk Gestalt Institut i Fredensborg.

I min faglige kuffert har jeg blandt andet 9 års erhvervserfaring fra IT branchen i en stilling som Nordisk Indkøber. Endvidere har jeg HD i Organisation og Ledelse med speciale i HR fra Copenhagen Business School.

Udover at være coach er jeg gift, og jeg er mor til to skønne drenge.

Min mission er at gøre en forskel hos mennesker – få dig til at se dit fulde potentiale. Jeg ser muligheder frem for begrænsninger, hvilket giver dig endnu bedre chancer for stressfrit liv.